Lørdag den 24. april 2021 - Egeskov Slot - Aflyst - MC Graasten - ta' en tur med os!

Ta' på tur med os - vi mødes på Torvet i Gråsten torsdage kl. 19.00
(fra september dog kl. 18.30)
Ta' på tur med os - vi mødes kl. 19 på Torvet i Gråsten
Gå til indhold

Lørdag den 24. april 2021 - Egeskov Slot - Aflyst

2021 Program
AFLYST og flyttet til 18. september 2021

Afgang fra Torvet kl. 09.00

Egeskov åbner sæson 2021 med et stort MC Træf, som hvert år besøges af MCér fra hele landet.
Alle som ankommer på en motorcykel lørdag den 24. april 2021, har fri adgang til Egeskov. Alle motorcykler ankommer via en særlig indgang og parkerer samlet på MC pladsen - det er et vildt syn!
Foruden det, at du møder en masse ligesindede motorcykel entusiaster, kan du også kigge ind i Veteranmuseet og se klassiske biler, fly og motorcykler. Snyd ikke dig selv for en gåtur i Egeskovs prisbelønnede have.
Bemærk, at der pga. af bevaringsmæssige hensyn IKKE er gratis adgang til selve slottet, for gæster med fri adgang til MC-træffet. Tillægsbillet til slottet kan dog købes på slottet. Pris voksne 55 kr. Børn kr. 35. Dette handler om at reducere antallet af mennesker på slottet.
I haven finder du tre spisesteder; to fastfood kiosker samt Cafe Jomfru Rigborg. Desuden vil der være ekstra tilbud med mulighed for at købe varme drikke, øl og vand samt burger, grillpølser og sandwich to go.
Fakta
Når du ankommer på motorcykel, skal du blot følge skiltene og vores hjælpere i gule veste, som vejleder til det særlige parkeringsområde. Vi er så heldige at hjemmeværnet plejer at hjælpe med trafiksikkerhed.
Der er masser af parkeringspladser på den store plæne. Husk brikker til støttefødderne. Det er ikke muligt at reserverer pladser. Vi beder om, at køreveje respekteres, så ind- og udkørsel ikke spærres af på P-pladsen.
Sted: Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup.
Tilbuddet gælder den 24. april fra kl. 10.00 – 17.00 og gælder for gæster som ankommer på en motorcykel.


Tilbage til indhold